kunstbus

Ben jij de slimste mens? Test je kennisniveau op YaGooBle.com.

Saskia van Schaik

Saskia van Schaik (1948) maakt sinds 1985 documentaires, informatieve series en interviewseries voor de VPRO.

filmografie:
. Star Wars (1985)
. Star Peace (1985)
. De erfgenamen (1986)
. Op afstand (1999)
. Korreltjie niks is my dood (2001) (over Ingrid Jonker)
. Tsypkin (2004)

. Bijna nooit... Judith Herzberg (2007)
Saskia van Schaik maakte voor de VPRO een documentair portret van dichteres en toneelschrijfster Judith Herzberg. De hoofdpersoon bleek andere idee├źn te hebben dan de regisseur. http://www.nrc.nl/media/article777231.ece/Liever_drie_eendjes_dan_een


Test je competentie op YaGooBle.com.

Pageviews vandaag: 57.