kunstbus

(advertentie)
Er staan 3 artikelen in onze webwinkel Kunstbus


Winston karaf/vaas Per Lutken voor Holmegaard, Denemarken

Deze zeldzame vaas of karaf is ontworpen door Per Lutken voor Holmegaard in Denemarken. Deze karaf is ooit aangeschaft in het chique warenhuis van Hans Hansen in Kolding in Denemarken.
Prijs: € 300

Dit artikel is 06-07-2008 voor het laatst bewerkt.

Rick Moranis



Canadese countryzanger en komisch acteur, geboren 18 april 1953 in Toronto.

Frederick Alan "Rick" Moranis is bekend van films zoals Ghost Busters, The Flintstones en Honey, I Shrunk the Kids.

In de jaren 70 werkte hij als DJ bij diverse radiostations in Toronto. Hierna legde hij samen met Ken Finkleman zijn hand op Stand-upcomedy, en werkte enige voor de Canadian Broadcasting Corporation.

Zijn vrouw Anne Moranis, met wie hij 2 kinderen had overleed in februari 1991 aan de gevolgen van kanker.

Filmografie
Brother Bear 2 (2006)
Brother Bear (2003)
Rudolph the Red-Nosed Reindeer & The Island of Misfit Toys (2001)
Honey, We Shrunk Ourselves (1997)
Big Bully (1996)
The Flintstones (1994)
Little Giants (1994)
Splitting Heirs (1993)
Honey, I Blew Up the Kid (1992)
L.A. Story (1991)
My Blue Heaven (1990)
Honey, I Shrunk the Kids (1989)
Parenthood (1989)
Ghostbusters II (1989)
Spaceballs (1987)
The Rocket Boy (1987)
Club Paradise (1986)
Head Office (1986)
Little Shop of Horrors (1986)
Brewster's Millions (1985)
Ghostbusters (1984)
Streets of Fire (1984)
The Wild Life (1984)
Strange Brew (1983)


(advertentie)
Er staan 3 artikelen in onze webwinkel Kunstbus


Winston karaf/vaas Per Lutken voor Holmegaard, Denemarken

Deze zeldzame vaas of karaf is ontworpen door Per Lutken voor Holmegaard in Denemarken. Deze karaf is ooit aangeschaft in het chique warenhuis van Hans Hansen in Kolding in Denemarken.
Prijs: € 300

Pageviews vandaag: 986.