kunstbus

(advertentie)
Er staan 3 artikelen in onze webwinkel Kunstbus


Winston karaf/vaas Per Lutken voor Holmegaard, Denemarken

Deze zeldzame vaas of karaf is ontworpen door Per Lutken voor Holmegaard in Denemarken. Deze karaf is ooit aangeschaft in het chique warenhuis van Hans Hansen in Kolding in Denemarken.
Prijs: € 300

Saskia van Schaik

Saskia van Schaik (1948) maakt sinds 1985 documentaires, informatieve series en interviewseries voor de VPRO.

filmografie:
. Star Wars (1985)
. Star Peace (1985)
. De erfgenamen (1986)
. Op afstand (1999)
. Korreltjie niks is my dood (2001) (over Ingrid Jonker)
. Tsypkin (2004)

. Bijna nooit... Judith Herzberg (2007)
Saskia van Schaik maakte voor de VPRO een documentair portret van dichteres en toneelschrijfster Judith Herzberg. De hoofdpersoon bleek andere idee├źn te hebben dan de regisseur. http://www.nrc.nl/media/article777231.ece/Liever_drie_eendjes_dan_een



(advertentie)
Er staan 3 artikelen in onze webwinkel Kunstbus


Winston karaf/vaas Per Lutken voor Holmegaard, Denemarken

Deze zeldzame vaas of karaf is ontworpen door Per Lutken voor Holmegaard in Denemarken. Deze karaf is ooit aangeschaft in het chique warenhuis van Hans Hansen in Kolding in Denemarken.
Prijs: € 300

Pageviews vandaag: 1307.