Mail uw opmerking over of aanvulling op dit artikel naar kunstbus@gmail.com


Orange Prize for Fiction

Een jaarlijkse bekroning voor romans van vrouwelijke schrijvers.

Zadie Smith - On Beauty
2005: Lionel Shriver - We Need to Talk About Kevin
2004: Andrea Levy - Small Island
2003: Valerie Martin - Property
2002: Ann Patchett - Bel Canto
2001: Kate Grenville - The Idea of Perfection
2000: Linda Grant - When I Lived in Modern Times
1999: Suzanne Berne - A Crime in the Neighborhood Viking
1998: Carol Shields - Larry's Party Fourth Estate
1997: Anne Michaels - Fugitive Pieces Bloomsbury
1996: Helen Dunmore - A Spell of Winter Viking

Pageviews vandaag: 1693.