kunstbus
Dit artikel is 16 10 2017 12:53 voor het laatst bewerkt.
Mail uw opmerking over of aanvulling op dit artikel naar kunstbus@gmail.com

Opinies of recensies gevraagd!

We introduceren een nieuwe functie op Kunstbus. Naast de mogelijkheid onze artikelen in het lexicon te bewerken, kan er nu ook een opinie, recensie of achtergrondartikel bij een actuele gebeurtenis worden geplaatst op Kunstbus. Deze schrijfsels kunnen over politiek, filosofie, klimaat, economie, kunst, muziek, design, architectuur, literatuur, natuur, etc. gaan en vervolgens gedeeld worden op bijvoorbeeld Twitter.

Plaats een nieuw artikel door in het formulier hierboven een titel voor uw bijdrage in te voeren en daaronder te kiezen voor opinie.

Let wel! Deze mogelijkheid bevindt zich nog in een experimentele fase. Er kan dus nog van alles fout gaan bij de uitvoering van dit project. Heeft u bijvoorbeeld een artikel geschreven en wilt u dit behouden voor de toekomst, kopieer dit dan even voor de zekerheid voordat u het plaatst. Er zullen zeker nog andere fouten op gaan treden maar wij gaan deze pas oplossen wanneer deze zich voordoen.

Bedenk ook dat eenmaal geplaatst, iedereen wijzigingen kan aanbrengen in uw artikel. U verspeelt er zogezegd uw eigendomsrecht op, het wordt publiek bezit.

Ook controleren wij of het geplaatste artikel niet ergens anders vandaan komt.

Deze mogelijkheid is bedoeld voor hen die geen eigen website hebben of het leuk vinden met anderen samen aan een artikel te werken. (Dat samen aan een artikel werken zonder elkaar teveel in de weg te zitten moet overigens nog even over nagedacht worden.)

Heeft u vragen? Die kunt u hier stellen door op de knop 'Bewerk artikel etc.' hierboven of hieronder te klikken. Ook opmerkingen of feedback kunt u op deze wijze kwijt.

U kunt ook reageren op https://twitter.com/Kunstbus/status/823915933643194372

Klik hier voor informatie over auteurs, literatuur en websites waar veelvuldig uit geciteerd of geparafraseerd is.